Hyggelee

Shoppen

Rød/hvid stribet kollektion

Vi er ret vilde med vores danske kultur, og har vi også kastet os ud over i tøj og tilbehør. Vi udvikler vores kollektion hele tiden, så vores gæster og kunder får noget nyt, som giver udtryk i vores danske kultur.

Det er mulighed som butik at forhandle vores mærke og kan vi også få jeres by/ø på det tøj og tilbehør vi skal forhandle.

HyggeLee showroom

Vores showroom er på cafe, Cake Creations i Lejre kommune og er I altid velkommen at komme forbi en tur og se på vores kollektion. 

Et færdigsyet koncept i rødt og hvidt, hvor I både får noget til ganen, masser af hyggeligt samvær og mulighed for at kåre årets HyggeLee.
Skal dine venner eller kunder forkæles med en Goodibag? Så lad os lave en HyggeBag, fyldt med lokale lækkerier af bedste råvarer.
Lad os klare maden til dit arrangement eller fest, hvis du gerne vil gøre det på en sjov og hyggelig måde, er HyggeLee helt rette valg.
Hjemmelavet is med sæsonens bedste og reneste råvarer, vi mener, at en rigtig is laves på råvarer af god kvalitet. Lækker is, med god samvittighed.
Se vores store udvalg af HyggeLee merchandise, du kan købe merchandise i forbindelse med leje af vores foodtruck eller pølsevogn.
Hygge jer med et sjovt spil under jeres arrangement. Cornhole et inkluderende spil, hvor alle kan være med.
Er et rigtig godt bud, hvis du ønsker noget lækkert som snack eller dessert til jeres Hyggelee arrangement.