Nu sætter vi fokus på det vi alle kan lide, hygge!

Årets Hyggedag

på arbejdspladsen

Hvem er Årets HyggeLee?

Årets Hyggelee er den medarbejder som er hyggelig, hjælpsom, smilende, positive, imødekommende og er med til at gøre ens trivsel bedre på arbejdspladsen.

Årets Hyggedag efter jeres behov

Vi har mulighed alle arbejdsdage, samt lørdag om det passer bedst for jer og hvornår på dagen I ønsker at vi kommer forbi, kan vi også tilpasse os til. I vælger dagen til jeres medarbejder og vi finder tiden til at afholde dagen sammen med jer.

Et færdigsyet koncept i rødt og hvidt, hvor I både får noget til ganen, masser af hyggeligt samvær og mulighed for at kåre årets HyggeLee.
Skal dine venner eller kunder forkæles med en Goodibag? Så lad os lave en HyggeBag, fyldt med lokale lækkerier af bedste råvarer.
Lad os klare maden til dit arrangement eller fest, hvis du gerne vil gøre det på en sjov og hyggelig måde, er HyggeLee helt rette valg.
Hjemmelavet is med sæsonens bedste og reneste råvarer, vi mener, at en rigtig is laves på råvarer af god kvalitet. Lækker is, med god samvittighed.
Se vores store udvalg af HyggeLee merchandise, du kan købe merchandise i forbindelse med leje af vores foodtruck eller pølsevogn.
Hygge jer med et sjovt spil under jeres arrangement. Cornhole et inkluderende spil, hvor alle kan være med.
Er et rigtig godt bud, hvis du ønsker noget lækkert som snack eller dessert til jeres Hyggelee arrangement.