Foodtruck til fest

Du har mange muligheder for at servere god mad til en fest, hvis du gerne vil gøre det på en sjov og hyggelig måde, er vores foodtruck det helt rette valg.

At leje en foodtruck er en anderledes og uformel måde at servere god og spændende mad på til store begivenheder, og det kan derfor også være den helt rette løsning for dig, der er ved at arrangere et firmaarrangement for kollegaerne eller en havefest for venner.

Hvis du står overfor at skulle arrangere en fest eller en lignende begivenhed, skal der ikke bare være styr på den gode musik og den hyggelige belysning. Du skal også sørge for forplejning til dine gæster, så ingen kommer til at gå rundt med rumlen i maven til din begivenhed.

Hyggelee foodtruck

Hvorfor leje en madvogn til fest?

Det kan godt være, at fest handler om god musik og dans, men det handler lige så meget om at hygge sig og snakke med gode venner, kollegaer, familie og alle andre gæster. At feste handle om at dele glæden ved fælleskabet, men nogle gange skal fælleskabsstemningen have noget at samle sig om.

Her findes der ikke noget bedre end god mad, når det kommer til at sætte gang i stemningen og skabe fælleskab. Duften af frisk mad fra en foodtruck vil straks øge humøret og forventningerne, og når gæsterne i fælleskab sætter tænderne i den god mad rundt om borget, kan du være helt sikker på, at snakken og det gode humør får frit spil.

Derfor vil en foodtruck til din fest sætte skub under den gode stemning, mens den naturligvis på samme tid sørger for, at alle dine gæster får maven fyldt med god mad, så de kan fortsætte med at feste og hygge sig med fornyet energi mange timer endnu.

Lej en foodtruck

Til en god pris hos HYGGELEE

Her hos HYGGELEE kan du altid leje en foodtruck til din fest eller til hvilket om helst andet arrangement, hvor du mangler nem men smagfuld mad med masser af god stemning. Vi er yderst fleksible og kan møde op på din adresse alle ugens dage, og vi laver altid lækker mad i topkvalitet til dine gæster.

Vi sørger også for øl og vand i vognen, mens vi også kan tage både borde og bænke med, hvis du ønsker det. Vi tager os med andre ord af alt det hårde arbejde, så du bare skal bestille og ellers nyde den god mad og dine gæsters selskab på den store dag.

Hos os får du altid en skarp pris på leje af en foodtruck med masser af hygge. Kontakt os i dag for at høre mere eller send os en forespørgsel angående dit næste arrangement – så kontakter vi dig med et godt tilbud. 

Et færdigsyet koncept i rødt og hvidt, hvor I både får noget til ganen, masser af hyggeligt samvær og mulighed for at kåre årets HyggeLee.
Hygge jer med et sjovt spil under jeres arrangement. Cornhole et inkluderende spil, hvor alle kan være med.
Lad os klare maden til dit arrangement eller fest, hvis du gerne vil gøre det på en sjov og hyggelig måde, er HyggeLee helt rette valg.