Lej en pølsevogn

Vi har udviklet en ikonisk rød-hvid pølsevogn, der er indbefattet af god dansk stemning, og hvor hyggen er en hel central del af DNA’et.

Der er intet, der udstråler hygge og god stemning som en rigtig dansk pølsevogn. Her kan du få en smagfuld dansk hotdog, som du kender den, mens du kan hygge med venner, kollegaer, familie og mange andre om det gode måltid og noget godt at drikke.

Netop derfor er det altid relevant at leje en pølsevogn, når du skal arrangere en begivenhed, hvor du gerne vil sikre den gode stemning. Det kan du gøre ved at leje en pølsevogn lige her hos HyggeLee, hvor vi tilbyder et helt nyt pølsevognskoncept til gode priser. 

Pølsevogn udlejes med

Lækre hotdogs i høj kvalitet

Når du lejer en pølsevogn hos HyggeLee, får du al den danske hotdog-hygge, du forventer. Men for at sætte skub under hyggen skal der naturligvis serveres nogle virkeligt lækre hotdogs, som giver alle lyst til at bede om mere.

Derfor får du kun hotdogs i rigtig høj kvalitet, når du bestiller en pølsevogn hos os. I en hotdog er det naturligvis pølsen, der er centrum, og derfor får du kun hotdogpølser lavet af kvalitetskød, der er 100 % dansk, og som smager himmelsk.

For at gøre oplevelsen komplet sørger vi naturligvis også for øl og vand, der alt sammen serveres med den gode stemning, som spredes fra vores pølsevogn. Du kan du naturligvis også leje en pølsevogn med personale, så du ikke behøver at tænke på andet end at hygge dig og spise lækre hotdogs under dit arrangement. 

til fest eller andre arrangementer

Lej en pølsevogn

Her hos HYGGELEE kan du altid finde en pølsevogn til leje, når du skal arrangere den ene eller den anden begivenhed. Hos os kan du leje en pølsevogn til alle typer af arrangementer, og du skal derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du mangler et festligt element til dit næste arrangement, der vil bringe fulde maver masser af god stemning med sig.

Det kan eksempelvis være til en havefest hjemme i privaten i anledning af din 50-års fødselsdag eller anden stor fejring, eller det kan være til firmafesten, når der er noget, du gerne vil markere. Du kan også leje en af vores pølsevogne til alle mulige andre arrangementer, for hos HYGGELEE tror på vi, at alle begivenheder kun vil blive bedre, når der en pølsevogn involveret.

Hos HYGGELEE får du priser, der gør pølsevognsudlejning yderst attraktivt. Hos os kan du nemlig leje en pølsevogn for bare 7.500 kr., hvor du får pølsevogn og hotdogs til 50 personer.

Du kan leje en pølsevogn til alle ugens dage og på hvilket som helst tidspunkt af døgnet hos os. Du skal bare bestille, så sørger vi for alt det praktiske, mens du forbereder din fest.

Hvis du har andre ønsker, er du naturligvis altid velkommen til at sende os en forespørgsel – så sammensætter vi et attraktivt tilbud til dig.

Priser:

* Inkl. 2 timers servering og kørsel på sjælland. Alle priser er inkl. 25% moms

Et færdigsyet koncept i rødt og hvidt, hvor I både får noget til ganen, masser af hyggeligt samvær og mulighed for at kåre årets HyggeLee.
Hygge jer med et sjovt spil under jeres arrangement. Cornhole et inkluderende spil, hvor alle kan være med.
Lad os klare maden til dit arrangement eller fest, hvis du gerne vil gøre det på en sjov og hyggelig måde, er HyggeLee helt rette valg.