Lej vores pølsevogn

Dit arrangement

Du kan nu leje en HYGGELEE pølsevogn hos os, hvori vores lækre hotdogs vil blive serveret direkte til dit arrangement, hvad end dette er en havefest eller et firmaarrangement.

HYGGELEE Pølsevogn

I vælger selv dato og det tidspunkt på dagen, I ønsker, at vi skal komme forbi. Det eneste, du skal gøre, er at trykke på knappen – så står vi for alt det praktiske.

Pris fra: 3.900,-

* (20 personer)

Et færdigsyet koncept i rødt og hvidt, hvor I både får noget til ganen, masser af hyggeligt samvær og mulighed for at kåre årets HyggeLee.
Skal dine venner eller kunder forkæles med en Goodibag? Så lad os lave en HyggeBag, fyldt med lokale lækkerier af bedste råvarer.
Lad os klare maden til dit arrangement eller fest, hvis du gerne vil gøre det på en sjov og hyggelig måde, er HyggeLee helt rette valg.
Hjemmelavet is med sæsonens bedste og reneste råvarer, vi mener, at en rigtig is laves på råvarer af god kvalitet. Lækker is, med god samvittighed.
Se vores store udvalg af HyggeLee merchandise, du kan købe merchandise i forbindelse med leje af vores foodtruck eller pølsevogn.
Hygge jer med et sjovt spil under jeres arrangement. Cornhole et inkluderende spil, hvor alle kan være med.
Er et rigtig godt bud, hvis du ønsker noget lækkert som snack eller dessert til jeres Hyggelee arrangement.